Waar kennisinstellingen, bedrijven en overheden samen werken aan technische innovaties.

 

The Tec Factory

The Tec Factory is een ‘state of the art’ maakfaciliteit waarin kennisinstellingen, bedrijven en overheid optimale interactie met elkaar hebben in het ontwikkelen en naar de markt brengen van technologische vernieuwing. Dit concept is een industriële ‘maker space’ waar, met de meest geavanceerde hightech machines en productietechnologie op projectmatige wijze en tegen marktconforme tarieven wordt gewerkt. Prototyping en kleine specialty producties zijn de primaire focus. The Tec Factory is voor haar kerngebruikers 24/7 geopend.

 

Van wie is The Tec Factory?

The Tec Factory is een initiatief van het Fieldlab SSR Mainports, onderdeel van de strategie voor economisch vestigingsbeleid van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. SSR Mainports ontwikkelt beleefen expertisecentra waar bedrijven, onderwijsinstellingen en burgers de nieuwste ontwikkelingen kunnen beleven en gezamenlijk werken aan nieuwe producten en diensten. SSR Mainports heeft binnen deze centra een permanente rol voor het opbouwen van kennis en het versnellen van de marktacceptatie van innovaties.

 

Stichting The Tec Factory:

The Tec Factory is een transparante organisatie en heeft geen winstoogmerk. Stichting The Tec Factory heeft een stichtingsbestuur bestaande uit drie leden.

 

Partners:
The Tec Factory werkt samen met diverse bedrijven en kennisinstellingen uit de Metropoolregio (MRDH).

 

 

 

Fotografie:
Sunny Gardeur

 

Webdesign:
About Colors